Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (2.81 secunde)
A supravietuit prabusirii avionului pe care il pilota impreuna cu modelul sau profesional Adrian Iovan, apoi a fost resuscitat si intors din drumul spre eternitate de echipajele medicale. Acum, acesta este inca in stare grava, ieri dimineata suferind un nou stop cardio-respirator peste care a trecut cu bine.
Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana la numarul de kilometri de autostrazi si pe primul loc la numarul de accidente rutiere grave, soldate cu circa 3.000 de morti anual pe sosele.
In Romania exista, in medie pe an, 2.794 de decese cauzate de accidente rutiere, potrivit datelor adunate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Eurostat si Banca Mondiala, si 126 de decese la un milion de locuitori.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita. Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Cel mai cunoscut caz este al unui sudor in varsta de 22 de ani, Xiao Jinpeng, angajat la un combinat siderurgic, care a murit in urma unor rani grave la piept datorita exploziei telefonului mobil.
Accidente acute, ce pot fi produse de:
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Documentul releva grave deficiente in activitatea din anul 2005 a consiliului, precum si a institutiilor subordonate.
Fie ca sunt pilule, prafuri, solutii etc., productia de suplimentealimentare a crescut foarte mult, producatorii ademenindu-ne cu variate promisiuni, incepand de la recapatarea vitalitatii si potentei pana la vindecarea unor boli severe. ... Suplimentele nu pot lua locul medicamentelor prescrise in boli grave, dimpotriva, pot duce la cronicizarea unor afectiuni.
ACUZATII GRAVE LA ADRESA PRESEDINTELUI BASESCU. I SE PREGATESTE CEA MAI DURA LOVITURA DIN ULTIMII 20 DE ANI Acuzatii grave la adresa presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Confuzia care inca persista la nivelul intregii societati, sentimentul de continua improvizatie, cu atat mai ciudat in conditiile aderarii la Uniunea Europeana si armonizarii legislatiei cu mult-framantatul acquis comunitar, au fost reconfirmate de recentul comunicat de presa oferit de Curtea Constitutionala. ... "Curtea Constitutionala, cu majoritate de voturi (n.n.
Starea psihica precara poate avea efecte grave in modul in care batranii se ingrijesc singuri. ... Slabirea simturilor odata cu inaintarea in varsta ii poate impiedica pe unii batrani sa-si mentina singuri igiena, chiar daca isi doresc sa faca acest lucru.
"O lista cu 69 de morti si numele a aproximativ 220 de persoane arestate dupa alegeri au fost transmise unei comisii speciale a Parlamentului", a declarat Alireza Beheshti.
08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania.
Acumulare de gaze cu caracter inflamatoriu intr-o punga care zi de zi a crescut.
google-analytics.com